Viser arkivet for juni, 2008

Party in Duisberg

Istanbul is the city in the world with most Turkish residents. Berlin, they say, is the second largest. This made yesterdays match a huge deal, a local showdown. It was an entertaining game, and eventually Germany won 3-2. This video documents the spontaneous celebration going on in the Duisberg streets after the game!

Nytt kamera!

Jeg feiret akkurat femårsjubileet for mitt Nikon D70. Har knipsa et sted mellom 30 og 40 tusen bilder med det, men på slutten så skranta bildekvaliteten; det ble vanskelig å finne fokus. Ofte havna fokus dypere inn i bildet enn der jeg forventet.

Ok, tror ikke jeg gidder å dra den lange historien. Poenget er at jeg fant ut at tiden var inne for å ansakffe en ny lysfanger! Og hva ville vel kle min 18-200mm bedre enn en Nikon D300?

La ut tre kjappe testbilder jeg tok i kveld på flickr. Disse er ikke croppa eller manipulerte, men akkurat slik de kom ut av kameraet. Jeg syns definitivt at fargene, spesielt rødt, kommer mye penere ut enn det gjorde på mitt D70. Kameraet sitter som et feit og fin bola padde i hånda, og lyden av den tåite speil/blender-mekanikken gjør at noe i mellomgulvet, antakelig milten, snurper seg sammen i fryd!

Hege skal på workshop i Praha tirsdag til fredag denne uka, og jeg er med som trillepappa. Trille- og knipsepappa, tenker jeg vi sier :-)